VD har ordet
Nya utmaningar
 


Nu nÀr 2013 leder mot sitt slut kan det finnas anledning att summera intrycken frÄn det som har hÀnt under Äret.

Vi pÄ Infoduction kan trots den hÄrda konkurensen som rÄder i vÄr bransch, ser vi en förbÀttrat och stabilare marknadssituation.

Infoduction har kvalietssÀkrat sina arbetsrutiner och processer med hjÀlp av kvalitetsrevision frÄn FAR. Kontrollen har visat att vi har ett mycket bra samarbete med vÄra kunder och att vÄrt arbete utförs i enlighet med god sed för redovisningstjÀnster och följer riktlinjerna för REKO.

Infoduction har etablerat management tjÀnster sÄsom professionell stöd i offentliga upphandlingar för att bidra till att effektivisera kundens upphandlingsprocesser. Med oss som samarbetspartner kan vi ge ert kÀrnverksamhet en rejÀl lift i upphandlingsprocessen dÀr ni kan kÀnna er trygga och dÀrmed frigöra egna resurser för ökad effektivitet samt lönsamhet.

Hittills under Äret fick vi framför allt den stora förmÄnen att fÄ förtroendet frÄn Ànnu fler kunder vilket vi Àr stolta och tacksamma över.

Vi Àr nÀmligen övertygande om att vÄra kunder Àr vÄra bÀsta ambassadörer och att vÄr framgÄng gÄr hand i hand med vÄra kunders framgÄng. Vi vet att vi kan hjÀlpa dig att lyckas!

Vi vÀlkomnar nu fler kunder!
Har du en affÀrskollega eller vÀn som Àr intresserad av att bli kund hos oss med sin verksamhet? LÄt oss berÀtta mer om fördelarna under en trevlig middag, varför inte tillsammans med bÄde dig och din affÀrskollega.

Kontakta oss sÄ berÀttar vi mer!

DSC01105.JPGStellan Mafredas

Redovisning – Management
Rissneleden 63 | 174 44 Sundbyberg
Telefon: 08-628 54 00 | Fax: 08-628 17 08
Designed & Developed by: 2easy web applications