Att vara kund hos oss
 

Kraven pÄ dig som företagare Àr stora. Du ska framgÄngsrikt bedriva och vidareutveckla din verksamhet och samtidigt ha tid, kunskap och kÀnnedom kring alla de regler inom till exempel redovisning, bokföring, skatt, ekonomisk planering och annat som hör företagandet till. Det Àr hÀr vi kommer in i bilden.

VÄrt arbetssÀtt anpassas efter dina behov och innebÀr att vi trÀffas oftast en men ibland flera gÄnger i mÄnaden för att underlÀtta för dig. Vi frigör din tid sÄ att du kan fokusera pÄ det viktigaste - ditt företag!

Vi ser alltid till helheten mellan dig och ditt företag och kan rÄda dig att fatta de beslut som Àr bÀst bÄde för dig som företagare och privatperson, samtidigt som vi hjÀlper dig att planera framÄt.

Vi brinner för vÄra kunder och deras verksamhet och har kundfrÀmjande aktiviteter som tillsammans med vÄrt breda kontaktnÀt ger dig möjlighet att knyta nya vÀrdefulla kontakter.
VÄra kunder ser oss som en partner och ett bollplank genom hela bolagets livscykel. Vi ger dig kunskap, erfarenhet och personligt engagemang för att du ska kunna bedriva ett framgÄngsrikt företagande. För ingen vill vÀl upptÀcka att man skulle agerat annorlunda nÀr det vÀl Àr för sent?

Vi har under Ären utvecklat en rad rutiner med ett gemensamt syfte - att göra dina affÀrer effektivare, sÀkrare och mer lönsamma.
DÀrför kan vi vara prisvÀrda utan att tumma pÄ kvalitén.

DSC01089.JPG

Redovisning – Management
Rissneleden 63 | 174 44 Sundbyberg
Telefon: 08-628 54 00 | Fax: 08-628 17 08
Designed & Developed by: 2easy web applications